Beste Affiliate,

ja, waarschijnlijk is de kans is groot dat het ook in jouw familie-,relatie-, kennissen- of vriendenkring is voor gekomen
Dat het in de toekomst zal gebeuren is waarschijnlijk.

Net als ieder jaar bij 41.000 Nederlanders.
Een beroerte. Een CVA.

Een nieuw E-book,
het gaat over, ervaringen, gebeurtenissen, gedachten, overwinningen en teleurstellingen, van mij als CVA-patiënt.

Net zo als in mijn andere E-Books schrijf ik hier uit persoonlijke ervaring. Ik ben dus een ervaringsdeskundige mag je wel zeggen.

Ik beschrijf de ervaringen, gebeurtenissen, gedachten, overwinningen, teleurstellingen en zoektocht naar alternatieve methoden, om naast de reguliere behandelingen, patienten verder te brengen dan de "Zorg" aanbiedt.

Een E-book voor de ieder jaarlijks 41.000 nieuwe patienten en hun relatiekring ( ongeveer factor 4,5 ), zodat zij beter kunnen begrijpen wat er in CVA- patiënt omgaat.

Volgens Google-trends

het E-book is voor slechts 7 euro downloaden.
Het is de massa die het zal doen !!!.
Jouw verkoopprovisie is 2,50 euro

<<<------- De afbeeldingen kan je gebruiken voor de promotie van het E-book

met vriendelijke groeten
J.C.Quinquinet
www.quinquinet.com

Uit het e-book

Mijn neglect.
Zuster Jane, een jonge sociale betrokken meid die echt betrokken was bij de patiënten, controleerde of alles nog goed zat.
“Hoe kom je aan die blauwe plekken op je elleboog en je zij?”
“Waar?”
Mijn linkerzij, elleboog en arm hadden blauwe plekken.
Mijn zicht links kwam wel binnen maar mijn hersens konden op een of andere manier die informatie niet verwerken en opslaan. Ik besefte gewoon niet dat mijn linkerzichtkant niets constateerde of zag of herkende geen deurposten, geen stoelen, geen tafels, niks. Links bestond gewoon niet. Het was er gewoon niet.
Ik nam daarna naar mijn idee meer ruimte naar rechts, helaas kwam het niet alleen door het neglet maar naar later bleek in ogen had ik een verminderd zicht.
Er zit in mijn linkeroog een grotere grijzige vlek die vooral lastig is bij het lezen. In mijn rechteroog is de vlek wat kleiner. Wat vroeger mijn actieve linkeroog was, is het nu mijn rechteroog. Vermoeiend.


Douchen
“Als je wil kan je gaan douchen”
“Waar?”
“Direct om de hoek”
Als ik hier nog aan denk, springen mij de tranen nog in de ogen.
Ik trek een deur open en stap naar binnen en zie honderdduizend tegeltjes, zeer fel licht en een stoel.
Ik zoek naar de kranen, zie er geen en loop weer terug naar de zaal.
Verkeerde zaal?
Paniek.
Waarom weet ik niet, het golfde over mij heen.
Patiënten lijken mij niet bekend of zijn het anderen.
De weg kwijt, "waar ben ik? Hier lig ik niet".
Ik had niet door dat links niet binnen kwam. Achteraf vind ik het ergste dat dat de verpleegsters starend naar de computerschermen op de gang naar mij keken en niets vroegen. Het moet toch duidelijk geweest zijn dat ik er niet helemaal bij was. 

beroerte een cva , hetoverkomt 41000 personen per jaar in nederland

Ik heb net je boek gelezen.
Ik ben er stil van, vreselijk wat je hebt meegemaakt. Ik lees je frustraties en je onzekerheden en daarna de wil en kracht die jou Jij maken! Mooi geschreven. Virtuele knuffel is op zijn plaats.

22-02-15 Albertina,

Kan je mijn man een hand geven , die heeft ook zo iets mee gemaakt
Vorig jaar gebeurt, heeft nu medicijnen. Maar hij heeft wel wat uitval verschijnselen, snel moe kleine motoriek is minder.
Hij is nu bij een afasiecentrum om het schrijven beter te krijgen en hopenlijk ook het praten want dat is soms onduidelijk. Hij heeft geen verlammingen af en toe kramp in zijn rechter been en dooie vingers praten doet hij soms moeilijk snel moe. Een collega zag bij hem dat zijn mond scheef was en een ooglid was gezakt.
De huisarts dacht dat het myastenia gravis maar na heel veel ondezoeken (ongeveer 3/4 jaar) bleek het een bloedpropje te zijn.
Ik heb je boekje gelezen daaruit blijkt dat jij meer uitval verschijnselen hebt dan hij .

Ineke 27-02-15

Ik heb het boek gelezen en hoop er nooit mee te maken te krijgen, ik heb genoeg fysieke ongemakken meegemaakt en heb ze nog wel, maar dit tast je eigen ik aan.

Chris 13-03-15